top of page

CURS FOTOGRAFIE

Cursurile de fotografie se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se initieze in tehnica fotografica, de la incadrarea subiectului si potrivirea timpului de expunere, pana la prelucrarea ulterioara in Photoshop si chiar indicii de pregatire pentru tipar sau publicare pe Internet.

 

Cursul de fotografie organizat de noi reprezinta un concept cu totul nou pentru ca imbina fotografia digitala cu tehnici de ajustare si prelucrare in Photoshop(luminozitate, texturi, cromatica, decupaje, montaje, "trucaje", contraste, desaturare, fotografie alb-negru, realizare sepia, s.a.)

 

Cursul de fotografie intensiv la absolvirea caruia, in urma examenului, primiti diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei - specializarea FOTOGRAF / cod COR 313106 (Clasificarea Ocupatiilor din Romania).

Exista un singur numitor comun pentru cei ce doresc sa urmeze acest curs: pasiunea pentru Fotografie. Indiferent de maniera in care aceasta pasiune se manifesta, fie ca este un hobby, un mijloc de expresie sau chiar un mod de viata, ea trebuie educata si dezvoltata. Fie ca dorim sa pastram captiva clipa sau sa surpridem secvente memorabile si expresive, un prim pas este acela prin care devenim buni tehnicieni. Cel mai scurt drum de la teorie la practica se invata in cadrul cursului de Tehnica Foto.Acesta este motivul pentru care cursul se axeaza pe doua componente: aprofundarea notiunilor despre fotografia digitala este sustinuta de tehnici de prelucrare si ajustare in Photoshop.

Toate acestea se concretizeaza in elaborarea unui portofoliu elocvent, structurat pe diverse categorii de fotografie, fiecare dintre ele fiind explicata in detaliu de catre profesor. Mai mult decat atat, considerand experimentarea ca fiind foarte importanta atat pentru cei initiati in tainele Fotografiei cat si pentru cei care acum invata sa faca primii pasi, s-a nascut ideea organizarii cate unui Workshop la finalul fiecarui curs.

 

Cursurile de fotografie derulate de noi vor fi acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin C.N.F.P.A *Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor* care indeplineste rolul de autoritate nationala pentru calificari. La absolvirea cursului, in urma examenului, primiti diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei - specializarea FOTOGRAF / cod* COR 313 106 *Clasificarea Ocupatiilor din Romania*.

Asociatia "Excelenta in Educatie si Formare Continua",  este operator de date cu caracter personal inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. cu nr. 32089/2014 , in conformitate cu Legea nr. 677/2001.

bottom of page